Bagaimana Ebook 105 Template Headline Buatkan Orang Baca Artikel dan Iklan Anda Hingga Habis?

Originally posted on Blog Rahaman:
Iklan power mampu menarik pembaca baca artikel hingga habis Anda Seorang Penulis Artikel Atau Penulis Iklan? Anda seorang penulis artikel atau penulis ayat jualan atau penulis iklan? Adakah anda kadang-kadang pening nak tulis artikel atau iklan terutamanya jika anda bekerja dalam suasana yang tertekan? Jika anda penulis, anda mahukan orang…

Blog Rahaman

Headline power mampu menarik pembaca baca artikel dan iklan hingga habis
Iklan power mampu menarik pembaca baca artikel hingga habis

Anda Seorang Penulis Artikel Atau Penulis Iklan?

Anda seorang penulis artikel atau penulis ayat jualan atau penulis iklan? Adakah anda kadang-kadang pening nak tulis artikel atau iklan terutamanya jika anda bekerja dalam suasana yang tertekan?

Jika anda penulis, anda mahukan orang membaca tulisan anda. Jika anda seorang penulis, anda mahukan tulisan itu dibaca, lebih-lebih jika anda mengambil upah menulis!

Jika menulis artikel di surat khabar atau di portal online, anda lagi mahu tulisan dibaca. Ini kerana semua pembaca sibuk dan mereka ada beberapa saat sahaja untuk memilih membacanya atau tidak.

Rahsia Menulis Artikel dan Iklan Yang Saya Nak Kongsi

Bagaimana headline artikel mampu mempengaruhi pembaca membaca artikel dan iklan hingga habis
Headline Power Sangat Kritikal Bagi Menarik Perhatian Pembaca

Adakah anda sedar menulis artikel itu bermula dengan menulis tajuk atau headline artikel. Headline artikel yang memerangkap akan menyebabkan pembaca membaca hingga habis.

Saya hanya nak syer satu ebook mengenai template tajuk artikel dan…

View original post 155 more words

Bagaimana Ebook 105 Template Headline Buatkan Orang Baca Artikel dan Iklan Anda Hingga Habis?

Template headline yang wajib dimiliki oleh setiap penulis artikel dan iklan jualan.

Headline power mampu menarik pembaca baca artikel dan iklan hingga habis
Iklan power mampu menarik pembaca baca artikel hingga habis

Anda Seorang Penulis Artikel Atau Penulis Iklan?

Anda seorang penulis artikel atau penulis ayat jualan atau penulis iklan? Adakah anda kadang-kadang pening nak tulis artikel atau iklan terutamanya jika anda bekerja dalam suasana yang tertekan?

Jika anda penulis, anda mahukan orang membaca tulisan anda. Jika anda seorang penulis, anda mahukan tulisan itu dibaca, lebih-lebih jika anda mengambil upah menulis!

Jika menulis artikel di surat khabar atau di portal online, anda lagi mahu tulisan dibaca. Ini kerana semua pembaca sibuk dan mereka ada beberapa saat sahaja untuk memilih membacanya atau tidak.

Rahsia Menulis Artikel dan Iklan Yang Saya Nak Kongsi

Bagaimana headline artikel mampu mempengaruhi pembaca membaca artikel dan iklan hingga habis
Headline Power Sangat Kritikal Bagi Menarik Perhatian Pembaca

Adakah anda sedar menulis artikel itu bermula dengan menulis tajuk atau headline artikel. Headline artikel yang memerangkap akan menyebabkan pembaca membaca hingga habis.

Saya hanya nak syer satu ebook mengenai template tajuk artikel dan iklan. Sebagai penulis, saya mendapati ebook ini membantu saya memilih headline artikel dan iklan yang menarik.

Ada banyak tajuk atau headline yang anda sendiri tidak terfikir untuk menzahirkannya.

105 Template Headline Padu – Headline Power Digunakan Untuk Menarik Pembaca Ke Iklan atau Artikel

Ebook 105 template headline power untuk artikel dan iklan
105 Template Headline Boleh Menyelesaikan Memilih Headline atau Tajuk Artikel atau Iklan

Ada 105 template headline artikel atau iklan yang disajikan dalam ebook ini. Setiap tajuk iklan disertakan dengan dengan dua contoh ayat. Jadi ada 210 ayat contoh headline. Ini memudahkan anda memilih tajuk dengan lancar.

Tentulah sebelum memilih template yang anda suka, anda sudah ada idea artikel yang anda nak tulis.

Contoh Headline Power

  1. Jangan Berangan Nak Orang Baca Iklan Awak Hingga Habis Sebelum Miliki Ebook “105 Template Headline Padu!”
  2. Bagaimana Cara Menulis Headline Power Tanpa Pergi Kursus Ilmu Copywriting

Dapatkan sebuah ebook ‘105 Template Headline Padu’ sebelum harga dinaikkan oleh pemilik kerana permintaan yang tinggi!

105 Template Headline Padu

Pening Kepala Tulis Headline Power? Ini Penyelesaiannya!

headline iklan pening kepala menulisnya

Nak Tulis Headline Power Memang Pening Kepala

Dah penat tulis artikel cantik, tapi rasa tak sedap baca, rasa takda uuuum, rasa tak mengancam. Jangan salahkan artikel, tapi mungkin tak pandai tulis headline. Lebih tepat headline power.

Nak tulis headline power memang memeningkan kepala. Jalan senang selalu search Google, tengok contoh macam mana orang tulis headline power. Tapi kalau semua guna headline yang sama tentu dah tak power pula…

Kenapa nak kan sangat headline power? Ikut kajian pakar penulisan, anda ada lima saat untuk orang baca tulisan anda. Jadi tentu orang akan baca tajuk iklan dulu sebelum baca isi kandungan.

Jadi takda makna tulisan menjela kebaikan produk tapi orang tak baca. Betul tak?

Jika anda buat bisnes online, tentulah akan kepala pening bila takda sale – ia mungkin berpunca dari ayat iklan tidak menarik atau headline tidak cukup power, tidak cukup mantap.

Anda tentu teruja jika orang baca iklan hingga habis!

Masa itu emas, setiap saat adalah duit. Ada usahawan sanggup mengeluarkan beratus ringgit upah copywriter tolong tuliskan headline power atau ayat promosi produk. Tapi itu pun belum tentu anda rasa puas hati.

Contoh Headline Sudah Ada, Tak Perlu Pening Kepala

Headline atau Tajuk Penting Bagi Menarik Minat Terus Membaca

Dalam dunia ini tidak semua manusia pakar dalam semua bidang. Tapi Allah menjadikan manusia ada yang pakar dalam sesuatu bidang dan kita memerlukan kepakaran mereka.

Kini anda tidak perlu pening kepala nak tulis headline atau atau tajuk iklan.

Malah, anda tidak perlu pening kepala cara membuat ayat jualan atau ayat iklan yang panjang kerana ada copywriter yang sangguh mencurahkan ilmunya.

Jika anda buka seorang profesional dalam penulisan, anda tak perlu buang duit dan buang masa upah copywriter minta tuliskan tajuk atau ayat iklan dan ayat jualan.

Anda boleh mendapat banyak contoh headline iklan untuk tulisan anda. Anda boleh mendapat maklumat lebih di sini:

Anda boleh dapatkan bonos 18 Skrip Headline apabila mendapat set lengkap belajar ilmu copywriting