Pening Kepala Nak Tulis Headline Power – Hanya Copy Paste dan Edit

Dah penat tulis artikel cantik, tapi rasa tak sedap baca, rasa takda uuuum, rasa tak mengancam, rasa tawar atau headline tak cukup power!

headline iklan pening kepala menulisnya
Pening nak tulis headline power

Nak Tulis Headline Power Memang Pening Kepala

Nak tulis tajuk iklan power memang peningkan kepala.

Maka jalan senang selalu search Google, tengok contoh macam mana orang tulis headline power. Tapi kalau semua guna headline yang sama tentu ia tak power pula…

Kenapa nak kan sangat tajuk ayat yang power? Ikut kajian pakar penulisan, penulis ada lima saat untuk orang baca tulisan. Jadi tentu orang akan baca headline tajuk dulu sebelum baca isi kandungan.

Jadi takda makna menulis panjang pasal kebaikan produk tetapi tidak ada orang tak baca. Betul tak?

Jika anda buat bisnes online, tentulah akan kepala pening bila takda jualan. Ia mungkin berpunca dari ayat iklan tidak menarik atau headline tidak cukup power dan mengancam.

Anda tentu teruja jika orang baca iklan atau artikel hingga habis!

Masa itu emas, setiap saat adalah duit. Ada usahawan sanggup mengeluarkan beratus ringgit upah copywriter tolong tulis headline bagi power. Tapi itu pun belum tentu anda rasa puas hati.

Contoh Headline Sudah Ada – Tak Perlu Pening Kepala

Banyak orang takda sale online. Satu puncanya ialah tak belajar nak buat headline power
Tajuk artikel yang memukau penting bagi tarik minat membaca

Dalam dunia ini tidak semua manusia pakar dalam semua bidang. Tapi Allah menjadikan manusia ada yang pakar dalam sesuatu bidang dan kita memerlukan kepakaran mereka.

Kini anda tidak perlu pening kepala nak tulis tajuk yang power…

Malah, anda tidak perlu pening kepala cara membuat ayat jualan atau ayat iklan yang panjang kerana ada copywriter yang telah mencurahkan ilmunya.

Jika anda bukan seorang profesional dalam penulisan, anda tak perlu buang duit dan buang masa upah copywriter minta tuliskan ayat power iklan atau artikel.

Anda boleh dapat banyak contoh headline iklan untuk tulisan anda.

Hanya copy paste dan edit sahaja dari contoh ayat tajuk iklan…

Anda boleh mendapat maklumat lebih di sini:

Anda boleh dapatkan bonos 18 Skrip Headline apabila mendapat set lengkap belajar ilmu copywriting

Apabila anda memiliki ilmu menulis ayat headline yang power, anda juga mendapat ilmu menulis atau copywriting.

Jika anda gagal menguasai ilmu copywriting secara sistematik, anda akan gagal menulis secara berkesan bagi menawan pembaca. Jika anda gagal menawan pembaca, tentu anda gagal memasarkan produk dan perkhidmatan anda.

Cara Menjual Di Shopee – Apa Yang Anda Patut Tahu

Author: rahamanrasid

Konsultan dengan As-Salihin Trustee Bhd, blogger dan agen hartanah

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.